InterKRACHT
"Omdat leerlingen goed onderwijs verdienen"

Wat doen wij?

U zoekt tijdelijk een sterke, ambitieuze en gedreven onderwijsprofessional voor uw school?                                                                                    Een leerkracht die het niveau en de sfeer in de klas weer op orde brengt?                                                                                                      Leerkrachten die de continuïteit van hoogwaardig onderwijs kunnen garanderen?                                                                                        InterKRACHT biedt interim leerkrachten voor korte of zelfs langere periodes aan om uw onderwijsdoelen te kunnen realiseren.

Maatschappelijke ontwikkeling                                                                                                

In het onderwijs is er sprake van een leraren tekort, maar er kan ook een kwaliteitsslag gemaakt worden. Daarnaast vinden we allemaal dat het salaris van de leerkrachten omhoog moet.

Op dit moment is er de discussie in Nederland over de salarissen en werkdruk. De overheid lijkt hierin (nog) geen stappen te zetten. Toch worden de tekorten aan goed en gekwalificeerd personeel steeds groter. Het onderwijs is constant in ontwikkeling. Hierdoor hebben we te maken met verschillende onderwijsconcepten en werkwijzen. Een flexibele duizendpoot die graag de verantwoordelijkheid voor de algemene ontwikkeling van de leerlingen op zich neemt en het verzorgen van uitdagende lessen met de juiste aandacht voor elke leerling aangaat, is steeds schaarser. Leerlingen zijn van nature nieuwsgierig en hebben een actieve leerhouding. Om deze actieve leerhouding te behouden moeten de leerlingen worden gemotiveerd. Belangrijk is dat men met deze gegevens de juiste onderwijsprofessionals koppelt aan de visie van een school.Iedere leerling, maar ook elke school is uniek en dient zo te worden gezien met zijn mogelijkheden en onmogelijkheden.