InterKRACHT
"Omdat leerlingen goed onderwijs verdienen"

De interim leerkracht

Ben je op zoek naar een carrièremove in het onderwijs? 
Heb je heel wat in huis en ben je op zoek naar een organisatie die bij jouw ambitieuze en gedreven ondernemerschap past? 
Ben je klaar met de lage salarissen en eventuele werkdruk? 
Meld je dan nu aan en maak je ambities kenbaar!

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar ondernemende onderwijsprofessionals die jaar in jaar uit kwaliteit leveren en geen uitdaging te groot is. Als ZZP-er ga je interim opdrachten als leerkracht uitvoeren.                                                                                                                                                        

Wij bieden gevarieerde uitdagingen voor kortere of zelfs langere periodes met een goed salaris tussen de €6000,- en €8000,- per maand. We gaan samen op zoek naar DE perfecte match.

Het onderwijs is constant in ontwikkeling. Hierdoor hebben we te maken met verschillende onderwijsconcepten en werkwijzen. 
Door een optimale match met een onderwijsinstelling ben je in staat om zekerheid op kwaliteit te bieden en kun je het onderwijs op de aangewezen school naar een hoger niveau te tillen.

Jij, als flexibele duizendpoot en perfecte match, kunt de passende expertise meebrengen en de context van de schoolorganisatie snel eigen maken.
Je neemt de verantwoordelijk voor de algemene ontwikkeling van de leerlingen op je en zorgt voor het verzorgen van uitdagende lessen met de juiste aandacht voor elke leerling. 

Interesse
Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Stuur dan je uitgebreide motivatie en cv (voorzien van een foto) naar: info@interkracht.nl