InterKRACHT
"Omdat leerlingen goed onderwijs verdienen"

Wie zijn wij

InterKRACHT is een bureau dat zich richt op begeleiding en het aanleveren van goede, professionele leerkrachten in het onderwijs.
We werken met zorgvuldig geselecteerde, ambitieuze en ondernemende onderwijsprofessionals, die beschikken over verschillende kwaliteiten en competenties en zich daardoor onderscheiden.

Wij zijn géén uitzendbureau. We gaan voor kwaliteit i.p.v. kwantiteit.

Wat bieden wij
Alles wat wij bieden is gericht op het verbeteren van het onderwijs voor leerlingen. Een bureau die het onderwijs gaat veranderen. 
Wij willen de continuïteit en kwaliteit van lessen garanderen. Samen staan we voor beter onderwijs, minder werkdruk en een eerlijk salaris.
Door de verschillende profielen en een ruim scala aan onderwijsprofessionals zoeken we een match die aansluit bij de behoeften van een school en natuurlijk de klassensituatie, zodat eenieder zich zo optimaal mogelijk kan ontwikkelen en ontplooien.


InterKRACHT

Lars van Ravenhorst

Lars van Ravenhorst

Positie Mede-eigenaar

Over Lars Een echte onderwijsman die jaren geleden begonnen is als leerkracht en ondertussen alweer meer dan 10 jaar directeur/bestuurder is in binnen- en buitenland. In Noord-Nederland is zijn carrière gestart en heeft hij les gegeven aan meerdere combinatiegroepen. Op zijn 24ste werd hij directeur van een kleine basisschool in het mooie dorp Vriescheloo. Vervolgens ging het snel en werd hij meerschools directeur van drie scholen. Uiteindelijk vond hij zijn passie en dat is het veranderen van onderwijsorganisaties aan de hand van innovaties. Dit deed hij in Groningen en op een grote basisschool in Zaandam. Ook het avontuur als directeur-bestuurder bij een onderwijsstichting op Bonaire heeft hij vervuld. Daar kwam hij in een organisatie waar het beleid en de financiën niet op orde waren. Na jaren ervaring heeft hij besloten om het onderwijs echt te willen veranderen en dat te doen met de mensen die het ook kunnen veranderen: excellente leerkrachten. Dat is de reden voor het starten van InterKRACHT.

Tanja van Ravenhorst

Tanja van Ravenhorst

Positie Mede-eigenaar

Over Tanja Een ambitieuze, gepassioneerde duizendpoot en al meerdere jaren werkzaam in het onderwijs als groepsleerkracht, vakleerkracht, docent L.O. en coördinator. Naast het lesgeven is zij werkzaam geweest als directeur-bestuurder van een eigen bedrijf op het prachtige Bonaire. Bonaire kent veel mogelijkheden tot vernieuwing en verbetering. Tanja wilde daar graag een steentje aan bijdragen. Haar bedrijf had o.a. betrekking op het begeleiden van leerlingen, leerkrachten, scholen en organisaties. Daarnaast heeft zij als project een geheel nieuwe Naschoolse Opvang en een eerste Peuterspeelzaal opgezet en hier d.m.v. een duidelijke, nieuwe en innovatieve visie een succes van weten te maken. Het leveren van een positieve bijdrage aan de gang van zaken op een school of onderwijsinstelling past bij haar. Ze is graag nauw betrokken bij een school, is innovatief, voelt zich verantwoordelijk voor het welzijn van leerlingen en leerkrachten en bewaakt graag de kwaliteit van het onderwijs. Met haar ideeën, visie en enthousiasme heeft ze de ‘drive’ om het onderwijs te veranderen en daarmee te verbeteren. Geïnspireerd door haar eigen man, Lars van Ravenhorst, in samenhang met de bevlogenheid en betrokkenheid binnen het onderwijs, hebben we besloten om samen InterKRACHT te starten.